lauantai 19. kesäkuuta 2010

Luovutus

Keskiviikkona 16.6 kävimme Pirjon kanssa luovuttamassa tähän asti kertyneet myssyt Keski-Pohjanmaan Keskussairaalan Syöpätautien poliklinikalle. Saldo oli komea: 175 myssyä!Kokkola-lehden toimittaja oli mukana luovutustilaisuudessa, joten seuratkaapa lähiaikojen Kokkola-lehteä:)

On hieno huomata kuinka paljon hyvää tahtoa ja mieltä ihmisiltä vielä löytyy nykyajan kiireisen elämän keskellä. Lähimmäistä ei jätetä yksin. KIITOS ja vielä kerran Kiitos kaikille myssyjä tehneille ja kampanjassa mukana eläneille! Kiitos kuuluu myös sairaalan suuntaan kun olivat valmiita vastaanottamaan myssymme!

Tämä saattaa kuulostaa kampanjan lopetuskirjoitukselta. Lopuillaan kampanja toki on mutta ei kuitenkaan vielä ihan päätöksessään: se jatkuu sovitusti juhannukseen saakka. Toki senkään jälkeen toimitettuja myssyjä ei käännytetä takaisin. Myssyjen tarve on loputon.

Lopuksi vielä muutama luvattu kuva myssyistä, jotka aikaisemmin eivät ole päässeet julkisuuteen. Nämä luovutettiin muiden mukana uutta omistajaa odottamaan.


2 kommenttia:

  1. Mukava myssymäärä sielläkin! Ja sen näkee jo vastaanottajien kasvojen ilmeistäkin, kun ovat niin iloisen hämmästyneitä! :)

    VastaaPoista
  2. Kivasti saitte kerattyä myssyjä Kokkolaankin.:)

    VastaaPoista