perjantai 2. huhtikuuta 2010

Sytomyssykampanja tietoa lisää

Keski-Pohjanmaan kampanja on vähitellen pyörähtänyt käyntiin. Kävin kertomassa kampanjasta Pohjanmaan Syöpäyhdistyksen Keski-Pohjanmaan osaston käsityökerho Kruppareille.

Kokkolan toimipisteen sairaanhoitaja Maria Heikkilä-Nyman oli ehtinyt jo hakea tietoa kampanjasta ja he ovat innokkaina lähdössä mukaan keräykseen. Sieltä löytyy ahkeria käsiä myssysaldoamme kartuttamaan, loistavaa! Mukaani sain jo ensimmäiset myssyt. Suuri kiitos niistä! Kuvia valmistuneista lupaan lähipäiville.

Lisäksi he ystävällisesti lupautuivat toimimaan keräyspisteenä eli Syöpäyhdistyksen Kokkolan toimipiste on nyt myös paikka, jonne valmiita myssyjä voi toimittaa. Kertauksena vielä paikat jonne valmiita myssyjä voitte viedä:

Käsityöliike Katariina, Isokatu 29 Kokkola
Allekirjoittanut, minuun saatte parhaiten yhteyden sähköpostitse wirkkuu(ät)gmail.com

Myssyrikasta pääsiäisen jatkoa!

t. Päivi

3 kommenttia:

 1. Hienoa, että sielläkin toiminta käynnistyy hyvään tahtiin! Vinkkinä voisin sanoa, että kannattaa heti alkuun miettiä, mitä naisryhmiä voisi haastaa mukaan kampanjaan. Esim. Martat ja erilaiset käsitökerhot tai -piirit voisivat olla sielläkin innokkaita mukaan lähtijöitä, kun vain saavat tietoa asiasta. Rohkeasti vain yhteyksiä luomaan. Me oltiin alussa liiankin arkoja siihen.

  VastaaPoista
 2. Täällä on myös valmiita myssyjä 10 kpl.toimitan ne syöpäyhdistykseen pyhien jälkeen,hyvää Pääsiäistä tv.Sinikka Keronen

  VastaaPoista
 3. Matleena: kiitos vinkistä. Suunnitelmissa on haastaa sopivia tahoja.

  Sinikka: hienoa! Kiitos ahkeruudesta ja hyvää pääsiäistä sinulle!

  VastaaPoista